Hirdetés

Elden Ring - végre kiderült, mit tett hozzá George R.R. Martin

|

A FromSoftware elmesélte, miért csúsznak tovább A tűz és jég dala kötetek.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy George R.R. Martin "tanácsadóként" besegít a Dark Souls alkotóinak következő játékába, amit az E3-on leplezett le a csapat. Eddig azonban csak sejtettük, pontosan milyen feladatokat látott el az író a csapatban.

Hirdetés

A játékmenetet, a sztorit és a világot illetően egyelőre csak találgatni tudunk, hiszen a trailer nem sokat árult el ezekből, de most az Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki legalább Martin közreműködéséről beszélt egy kicsit egy interjúban. Ebből kiderült, hogy a sztorit ezúttal is ő írta, mert úgy érezték, hogy egy videojáték túl sok megkötést jelentene Martin ambiciózus írói stílusának.

Martinnak köszönhetően az Elden Ring világa és karakterei sokkal több mélységet és személyiséget kaptak.

Az író tehát elsősorban a lore kidolgozásáért felelt. Könyvet viszont valószínűleg nem ír majd róla, mert azzal leleplezné azt a rengeteg titkos és rejtélyt, amit az Elden Ring világa rejt. Ezt pedig a FromSoftware érthető okokból nem szeretné.

Nagyon kíváncsiak várjuk, hogy mikor mutatkozik be a játék ténylegesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)