Hirdetés

Elden Ring, Gran Turismo 7 és Shadow Warrior 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Többen is azt a szemléletet követik szerkesztőségünkből, hogy nem szabad megfutamodni, ha egy játék elsőre túl nehéznek tűnik. A többiek pedig küzdés helyett szórakoznak, ami szintén egy jól védhető álláspont.

Hirdetés

Egymás után győzi meg a GameStar csapat tagjait az Elden Ring arról, hogy érdemes olykor szenvedni is egy kicsit, mert utóbb annál édesebbnek érezzük majd a győzelem ízét, de persze nem mindenki gondolja így, és bőven akad más újdonság (vagy épp régiség), amivel elfoglalhatja magát. Vegyük csak például a frissen megjelent Gran Turismo 7-et és a Shadow Warrior 3-at, de ugyanígy csábító lehet egy új WoW-raid vagy egy next-genesített cyberpunk kaland.

Időnként úgy tűnhet, hogy mást sem csinálunk a hétvégék alkalmával, csak játszunk, de mint látjátok, attól sem riadunk vissza, hogy mondattá, mi több, összefüggő szöveggé rendezett szavakat olvassunk, amelyeket ún. könyvbe szerkesztettek. Tisztára 1899, nem igaz? És ha úgy hozza a szükség, szerszámot ragadunk, mert a tökéletes gamerkuckó... izé, olvasósarok sem készül el magától.

Hirdetés

HP - Felváltva pörög a Cyberpunk 2077 és a Gran Turismo 7, mindkettő leköt és szórakoztat a maga módján, bár be kell látni, hogy a Sony autós csodája után bármilyen járművet vezetni a CD Project RED játékában olyan, mint sajtreszelővel kényeztetni magam. Megyek inkább gyalog.

mazur - A helyes válasz az lenne, hogy a Shadow Warrior 3-mal játszok, hogy aztán egy szakmailag megalapozott, kikezdhetetlen érvrendszerre felfűzött, mégis könnyed hangvételű recenzióval örvendeztethessem meg szeretett kollégáimat és a GameStar Online kifinomult ízlésű olvasóit. Persze sor kerül majd erre is, csak egy kicsit nehéz kikászálódni az Elden Ringből. 

Paca - Annyi újdonság van most nálam, hogy nem is tudom, melyikkel foglalkozzak. Teljesítsek még néhány kihívást a Gran Turismo 7-ben, vagy próbáljak meg arany minősítést szerezni azokban, amikben nem sikerült? Folytassam a GRID Legendset? Foglalkozzak azzal a játékkal, amiről még nem beszélhetek, és a megjelenése is hetekre van, de már megérkezett belőle a sajtópéldány, és nagyon elmerülnék benne? Nyomasztó kérdések ezek.

Kaci - Az elmúlt hónapokban olyannyira pihentettem a World of Warcraftot, hogy az előfizetésem sem pörgött, ebből adódóan nagyon rozsdás vagyok most, hogy elérhetővé vált az új raid. A hétvégén éppen ezért bújom majd egy kicsit a guide-okat, aztán gyakorolgatok, amíg vissza nem tér az izommemória, hogy a megfelelő ütemben tudjam csapkodni az 1-1-2-t.

Gucs - Előző héten belevágtam a legfrissebb Hitman-trilógiába (köszi, Game Pass!). Az első és a második rész küldetéseit elég gyorsan letudtam, szóval úgy döntöttem, hogy a Hitman 3 misszióit megpróbálom picit kényelmesebb tempóban teljesíteni, mert az IO Interactive remek pályái megérdemlik, hogy hosszabban is elidőzzön rajtuk az ember. A hétvégén szeretném is folytatni a 47-es ügynök kalandjait, de azért szerintem szakítok időt néhány meccsre a Rocket League-ben is.

Zs - Napokkal azután, hogy kívánságlistára raktam a Marvel's Guardians of the Galaxyt, Phil Spencerék bejelentették, hogy március 10-én megérkezik a játék a Game Passbe. Véletlen lenne? Nem hinném, szóval szívesen srácok, de tényleg! Addig viszont már nem kezdek bele semmi újba, szóval ezen a hétvégén is a Cyberpunk 2077 pörög majd, amiben egyébként a next-gen patch után érdekes módon mintha több buggal találkoznék, mint a megjelenéskori változatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

MattMadzz - Miután végre rászántam magam és megvettem életem első fúrógépét (nem röhög!), hatalmas DIY mester lett belőlem és végre megcsináltam azt a minimalista asztal összeállítást, amiről évek óta álmodtam. Kábel csak a billentyűzetem miatt van szem előtt, minden vakító lilában úszik és végre a monitorok lábaitól is megszabadultam egy jóképű állványnak köszönhetően. Persze az apropó kevésbé fun, sajnos muszáj volt albérletet váltanunk, de végül jól jöttünk ki a dologból. Közben a lelki szemeimmel erősen szuggerálom az internetszolgáltatómat, ő ugyanis még belerondíthat a költözésbe. De biztos nem fog, ugye? UGYE?

Szabi - A héten egy új hardver-családtag érkezett meg a háztartásba egy Macbook Pro képében, és mivel sohasem volt még Macem így egészen biztos, hogy az operációs rendszer kiismerésére szánom a hétvégét. Persze tudom, hogy ez a kis gép elsősorban nem a gaminggel kapcsolatos vágyaimat teljesíti be, de azért kicsit majd ilyen szempontból is nyüstölöm a masinát, hogy érezze a törődést az M1 chip.

Szada - Végre eljutottam odáig, hogy már tudok időt szakítani a Horizon Zero Dawnra, így az a terv, hogy beizzítom a PlayStation 4-et és átélem Aloy kalandjait a folytatásra való felkészülésként. 

Kivi - Remek új kihívásokat hozott a Forza Horizon 5 aktuális szezonja, így a szokásos heti versenyek és az autók megszerzése mellett ezekkel is jól el lehet ütni az időt. A játékbeli stadion pedig jópofa kaszkadőrparkká alakult, ahol milliószámra lehet halmozni az XP-t.

Chava - Elkezdtem olvasni A kozmerum titkai című novelláskötetet Brandon Sandersontól, ami a szerző által megalkotott fantáziavilágok mindegyikéből ízelítőt ad. Kimondottan kedvelem a stílusát, de még csak néhány regényciklusához volt szerencsém (a Ködszerzet például kimaradt), ezért jó lesz afféle bevezetőnek, illetve kiegészítőnek - attól függ, honnan nézzük. Ami pedig a játékot illeti, még mindig a Cyberbunk 2077-ben kalandozom a korábbi terminátoromtól merőben eltérő cyberninja builddel.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)