Hirdetés

Elden Ring, Gran Turismo 7, Grid Legends és Martha is Dead - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vért izzadunk a győzelemért, tövig nyomjuk a gázt, és felgöngyölítünk egy rejtélyes gyilkosságot.

Hirdetés

Nem ahhoz vagyunk szokva, hogy az év első hónapjaiban egymást érjék a játékmegjelenések. Ilyenkor még javában a tavaly vagy annál is korábban elkezdett, ám azóta be nem fejezett címeket kellene nyúznunk, hogy aztán sorra kipipálhassuk mindet a listánkon.

Ezzel szemben viszont most döntenünk kell, hogy melyik friss autós játék, a PlayStation-exkluzív Gran Turismo 7 vagy a multiplatform Grid Legens versenypályáin vezetjük le a feszültséget, esetleg inkább a soulslike játékok koronázatlan királyának újdonságában eddzük az idegeinket.

Hirdetés

HP - Most nincs kedvem harcias játékokhoz, tehát Gran Turismo és Grid Legends pörög, és ennyiben ki is merül most a kínálat. Talán nem is nagy baj, hogy lejövök kicsit a CoD-ról, de nagyon nem tetszik az oka.

Paca - Napokon belül elmondhatom, milyen lett szerintem a Gran Turismo 7, addig viszont csak játszom vele csendben. Egész hétvégén. Szigorúan munka okán.

Csirke - Megállíthatatlanul pörög tovább az Elden Ring. Lassan 60 órám van benne, de még legalább ugyanennyi lesz, és csak utána következik majd az NG+. 

Kaci - Két játékba vagyok több mint 10 éve beleragadva, a World of Warcraftba és a Dota 2-be. A héten mindkét cím kapott egy-egy méretes tartalmi frissítést, úgyhogy nem ez lesz az a hétvége, amikor kipróbálok valami újat.

Zs - A szabadságot élvezve indokolatlan mennyiségű Cyberpunk 2077-tel töltöm a hétvégét, de az is lehet, hogy elindítom a Forza Motorsport 7-et, és azt képzelem, hogy igazából a Gran Turismo 7-tel tolom egy olyan világban, ahol már március 4-e van, és ahol már ideért a PS5-öm is.

MattMadzz - A FIFA és az EA szakításának hírére visszatértem kicsit a FIFA 22-be, amit a játék rögtön meghálált két TOTW játékossal. Nem tervezek sokat játszani a hétvégén, szerintem maximum néhány Rivalst fogok letolni az Ultimate Teamben, meg biztosan rávesznek néhány questre a Lost Arkban, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy MMO-s.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szada - Beruháztam egy vadonatúj gépre, amin minden úgy fut, mint az álom, szóval ennek a határait fogom próbálgatni a következő időszakban, amikor éppen itthon vagyok. Emellett - szentségtörés egy ilyen konfigurációval tudom, de - régóta nem volt alkalmam játszani a Heroes of the Stormmal, szóval biztosan le fogok pörgetni pár kört a "régi idők" emlékére. 

Tonight - Még bőven kitart a Disco Elysium pszichedelikus kalandja, de a napokban az Elden Ring körüli hype kapcsán ismét elővettem a Bloodborne-t, hátha ezúttal kevésbé idegesítem magamat fel rajta, mint amikor először próbálkoztam meg vele.

Kivi - Engem is berántott a Dota 2 legújabb frissítése, az új és az átalakított hősökkel mindig szórakoztató játszani ilyenkor. Emellett kicsit visszatérek az NBA 2K22-höz, az új szezon indulásával megint rengeteg kihívást és megszerezhető játékost tartogat a mód.

Chava - Meglehetősen kiforratlan volt (főleg technikai szempontból) az olasz LKA előző játéka, a The Town of Light, ugyanakkor témájával és hangulatával meg tudott megragadni, egyáltalán nem éreztem pazarlásnak a végigjátszására szánt időt. Éppen ezért érdekelt már a bejelentése pillanatától fogva a stúdió újabb alkotása, a második világháború idején játszódó Martha is Dead.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)