Hirdetés

Elden Ring, Horizon Forbidden West és Marvel's Guardians of the Galaxy - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

A négynapos szünet nap felér egy rövidebb szabadsággal, természetesen előkerül majd egy csomó játék.

Hirdetés

Még mindig nem jutottuk dűlőre abban a kérdésben, hogy kell-e minden játékba állítható nehézségi fokozat - naná, hogy a többünket is rabul ejtő Elden Ring az apropó -, amin felbuzdulva Csirke írt is egy markáns véleménycikket. Olvassátok el, ha még nem tettétek, és persze foglaljatok ti is állást kommentben.

De nem a FromSoftware sikercíme az egyetlen izgalmas alkotás, ami le tud kötni bennünket a nemzeti ünnep miatt négynaposra nyúlt hétvége során. A Horizon Forbidden West ugyanúgy csalogat, mint az első része, de a Prey, a Marvel's Guardians of the Galaxy és a Cyberpunk 2077 is jó lehet egy végigjátszásra, vagy többre.

Hirdetés

HP - Nem ereszt a Gran Turismo 7 láz, magam is megdöbbentem, milyen kitartással vadászgatom össze a verdákat, és már a pilótanézetet is nagyon megszerettem (csak ebben a játékban sikerült). Mindeközben Aloy még várja kalandjai végét, de az nálunk családi program, szóval csak lassan, megfontoltan haladunk. Vagy ahogy mindketten ráérünk egyszerre.

Paca - Kihasználom a hosszú hétvégét arra, hogy levegőn is legyek egy kicsit, remélhetőleg a szép idő kitart. Hazatérve aztán visszaugrok a Horizon Forbidden Westbe, van még néhány feladat, ami miatt szívesen tévednék újra a tiltott nyugatra.

Csirke - Nagyjából 90-95 óra alatt az Elden Ring végére értem, de a Souls-veteránok pontosan tudják, hogy az igazai buli csak NG+-ban és az azt követő végigjátszásokkor kezdődik. Biztos lesz még pár köröm a játékban (már csak két további befejezés hiányzik a kiplatinázáshoz), de előtte a kötelességeimet kell teljesítenem: bármennyire is gyötrelmesen rossz a Babylon's Fall, csak tesztet kéne már írni belőle, továbbá a WWE 2K22 és az Assassin's Creed Valhalla - Dawn of Ragnarök kapcsán is billentyűzetet kell ragadnom záros határidőn belül.

MattMadzz - Egész hétvégén lakberendezőset fogok játszani, amikor pedig szünetet tartok, végre folytatom a hónapok óta porosodó Horizon Zero Dawn mentésemet.

Gucs - Elkezdtem a 2017-es Prey végigjátszását, ami eddig egészen remeknek tűnik, szóval nem is szeretném villámgyorsan lezavarni a kalandot. Időközben viszont megjött a Marvel's Guardians of the Galaxy a Game Pass kínálatába, és annyi jót olvastam már róla, hogy a hétvégén szerintem én is megnézem, mit tud a cucc. Azt hiszem, megint sikerült elkövetnem azt a hibát, hogy rövid időn belül túl sok mindenbe vágtam bele, mert ezeken felül még a gépemen pihen a szintén megkezdett Far Cry New Dawn és a SIFU is. Micsoda problémák...

Zs - Ezúttal sem adok sokat a játékajánlónk izgalmaihoz: ha nem csal a memóriám, ez a negyedik hétvége, hogy a Cyberpunk 2077 next-gen változata lesz nálam műsoron. Viszont ha minden jól megy, akkor a jövő héten már nem ezzel jövök, mivel Hanoko már vár rám az Embersben, vagyis még néhány mellékküldi, és betámadom a Mikoshit. Wake the f*ck up, Samurai, we have a city to burn!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


- Ha a való életbeli túrázás után lesz egy kis időm játszani, akkor a Death Stranding végigjátszását folytatom, amit a PC-s megjelenése után csúnyán félbehagytam. A hangulat már csak akkor lett volna tökéletesebb, ha nem marad el a hétvégi koncert, ahol a játékba nem kevés zenét szolgáltató Low Roart is meghallgathattam volna, de ez egyelőre halasztásra került.

Szada - A hétvégét nagyrészt a családdal fogom tölteni, amikor pedig lesz egy kis időm, akkor kollégákkal megyünk vissza savas űrlényeket irtani az Aliens Fireteam Elite-be. Nem mondom, hogy sokáig ki fog tartani, de egyelőre élvezzük, hogy néha 1-2 órácskára összeállunk tüzelni mindenre, ami mozog. Néha nem kell több. 

Kivi - Sok emberhez képest kis késéssel végre belevágok az Elden Ring történetébe. Direkt nem néztem végigjátszásokat és guide-okat, hogy magamtól fedezhessem fel a világot, de lehet, hogy hamar meg fogom bánni ezt a döntést.

Chava - Azzal, hogy bekerült a Game Passba, és így voltaképp tálcán kínálja magát, a Marvel's Guardians of the Galaxy alaposan összekuszálta a hétvégi terveimet. Azzal próbálom vigasztalni magam, hogy ez nem a szokásos időtemető, amibe bele általában beletemetkezem, ráadásul lineáris (hála a magasságosnak), így tényleg van rá esély, hogy pár nap alatt a végére is jussak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)