Hirdetés

Elden Ring - kiszivárgott a megjelenési dátum?

|

A FromSoftware és George R.R. Martin nagyszabású fantasy RPG-je előbb jöhet, mint gondoltuk volan.

Hirdetés

Az Elden Ring az idei E3-on mutatkozott be - már amennyire a hangulatkeltő trailert és néhány részletet bemutatkozásnak lehet nevezni, ugyanis a FromSoftware egyelőre nem viszi túlzásba az információátadást. Szerencsére olyan érdekességet megtudhattunk már, minthogy mit tett hozzá a játékhoz George R.R. Martin, hasonló lesz a történetmesélése a Dark Soulséhoz és a Sekiróval ellentétben a saját karakterünkkel vághatunk neki a kalandnak. 

Hirdetés

Most pedig kiderülhetett még egy fontos részlet: a ComicBook.com szúrta ki egy amerikai áruház, a Target honlapján, hogy az Elden Ring 2020. június 30-án jelenhet meg. Természetesen hivatalos megerősítés híján ez könnyedén lehet egy helykitöltő dátum vagy egy szimpla hiba is, ugyanakkor egy keddi napról van szó és a tengerentúlon ekkor is szoktak megjelenni az AAA-címek, ráadásul a 2020-as E3 környékén van, amely plusz lendületet adhat az Elden Ring rajtjának. Ezt a premiert vetítheti előre az is, hogy a következő generációs konzolok érkezésére 2020 végén számítunk, a FromSoftware pedig egyelőre csak PC-re és a jelenlegi generációs masinákra jelentette be az ígéretes címét. 

Szerintetek van rá esély, hogy már jövő nyáron játszhatunk az Elden Ringgel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)