Hirdetés

Februárban ismét megmutatja magát az Elden Ring

|

A játékkal kapcsolatos friss információkra még várnunk kell egy kicsit, de azért most is tudunk mutatni egy régi-új apróságot.

Hirdetés

Különösen ígéretes játéknak tűnik az Elden Ring, hiszen a kihívásokkal teli alkotásairól elhíresült FromSoftware, valamint A tűz és jég dala írója, George R. R. Martin ügyködnek rajta közösen. Ezért is szomorú egy kicsit, hogy eddig nagyon keveset láthattunk a játékból, de ez lehet, hogy néhány hét múlva megváltozik.

Hirdetés

Jövő hónapban, egészen pontosan február 6. és 9. között kerül megrendezésre a Taipei Game Show 2020, ahol a PlayStation is kialakít egy részleget. A Sony elárulta, hogy mely játékok teszik tiszteletüket az eseményen, és legnagyobb örömünkre az Elden Ring is szerepel a listában. A jelek szerint tehát jó esély van arra, hogy végre megtudjunk néhány konkrét részletet is a FromSoftware üdvöskéjéről, még annak ellenére is, hogy nem lesz kipróbálható a helyszínen.

Amíg azonban várjuk a friss információmorzsákat, érdemes egy pillantást vetni a magyar Digic Pictures friss videójára, ami egy alternatív trailer a játékhoz. A budapesti csapat készítette azt a kedvcsinálót is, amit a tavalyi E3-on láthattunk, és most némileg megvágva kiadtak egy új verziót belőle. Íme:

Ti várjátok már az Elden Ringet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)