Hirdetés

Elder Scrolls és Call of Cthulhu érkezik a Steamre?

|

Úgy tűnik, a Bethesda három újabb játékkal erősíti steames portfólióját a közeljövőben.

Hirdetés

Egyelőre nem rendelkezünk konkrét dátummal, s csupán a véletlennek (már ha hiszünk benne) köszönhető, hogy fény derült a Bethesda és a Valve közös terveire.



Egy még mindig "élő", bár most már linkek nélküli reklámoldal szerint a három új Bethesda-féle játék kerül fel a Steamre. Az Elder Scrolls III: Morrowind, és az Elder Scrolls IV: Oblivion a cég saját terméke az elsőtől az utolsó kódig. Mindkét szerepjátékra erősen jellemző, hogy kora legszebb alkotásai közé sorolták, hatalmas, szabadon bejárható világgal rendelkeznek (bár a Morrowind nagyobb), és nem árt párszáz óra szabadidő, ha végig szeretnénk játszani őket.



Mindkét alkotás magán viseli a Game of the Year Edition billogot, ami azt jelenti, hogy a kiadott expanziókkal együtt kapjuk meg őket.



A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth ezzel szemben a becsődölt Headfirst munkája, s bátran kijelenthetem, hogy talán a valaha készült legjobb Cthulhu adaptációhoz van szerencsénk. Horror, kaland, akció, misztikum és rettegés saját szemszögből.



A kacsát minden bizonnyal kizárhatjuk, valószínűbb, hogy a jövőben a Fallout 3 után egyre-másra jelenteti meg címeit a Valve disztribúciós hálózatán is a Bethesda. Amennyiben tehát a három említett alkotás végre elérhető lesz, az első napokban a még nem ismert árak helyett 20 százalékkal kevesebbet kell fizetnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)