Hirdetés

Elder Scrolls IV: Oblivion magyarítás a finishben!

|

Biztos szerettétek az Obliviont, mert az Oblivion jó volt - sokaknak azonban gondot okozott, merthát ékes angolsággal beszélt, és ez a nyelv sajnos még mindig többeteknek gondot okoz.

Hirdetés

Kiváló barátunk, Garfield92 küldte ezt a hírt, át is adom, neki a szót:

"A Morrohun anno megváltotta a TES fanok életét a Morrowindhez készített magyarítással, hatalmas sikere volt, és persze van is, mindemellett a kiegészítőket is lefordította ez a zseniális csapat! Most ismét nagyot alkottak, már lassan több mint egy kerek éve hogy dolgoznak a projekten, de most végre elkészül, kiértek az alagútból a fényre, és megszületett....dobpergés...szorongás.... Az Elder Scrolls IV: Oblivion teljes és hibátlan magyarítása! Ma egészen pontosan 20 óra 20 perckor, mindenki ráugorhat a Morrohun szerverére töltögetni a várva várt fordítást. A fórumról megtudtam hogy egy-két modot is lefordítottak, ezeket megtalálhatjátok majd a letöltések között. Vannak, aki nem szeretik a magyarításokat, főleg ha nem profi csapat készíti, de aki próbálta az előző munkájukat tudhatja, hogy a srácok minőség teljes munkát raktak le az asztalra, nincs ez másképpen a Elder Scrolls IV: Oblivion esetében sem! Szóval kapjátok le a polcról a poros játékot, és élvezzétek végre anyanyelveteken!"

A magyarításért ide kattintsatok 20 óra 20 perc után!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)