Hirdetés

The Elder Scrolls Online - szegény orkokra figyeljen már valaki

|

A Zenimax Online Studios többek között az orkokról beszélt, akiknek több céljuk van már annál, hogy rondák.

Hirdetés

Egy The Elder Scrolls Online rajongó kérdésére válaszolva derült ki, hogy Orsinium városa is benne lesz a játékban.

„A Daggerfall szövetség megállapodásának értelmében Orsinium városa visszakerült a wrothgari orkokhoz, akik azon fáradoznak, hogy elfoglalják és újjáépítsék azt. Wrothgar déli vidéke az orsiniumi Kurog király fennhatósága alá tartozik, de az északi területeken még mindig független ork erődítmények osztozkodnak” – írták a fejlesztők.

Egy másik rajongói kérdés tovább firtatta a Daggerfall szövetség és az Orkok kapcsolatát, amire a fejlesztők azt a választ adták, hogy az orkok régóta áhítoztak egy saját állam létrehozására, amit az idők folyamán mindig meghiúsítottak a környező hatalmak, de azzal, hogy ők is részei a szövetségnek, lehetőség nyílt régi vágyuk megvalósítására.

Ez persze csak a wrothgari orkokra vonatkozik, ugyanis a többi ork nemzetség inkább kimarad a világ effajta konfliktusaiból, és a fentebb említett erődítmények magányában élik életüket.

Ti csípitek az orkokat? Szebb lesz tőlük az The Elder Scrolls Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)