Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - ezzel a moddal kényelmesebb lesz a vásárlás

|

Az alábbi rendkívül egyszerű, de mégis zseniális moddal már a Skyrimben is úgy vásárolhatunk, mintha csak az áruházban tologatnánk a kosarunkat.

Hirdetés

Már nagyjából hat éve, hogy megjelent az előző generáció egyik meghatározó szerepjátéka, a The Elder Scrolls V: Skyrim, a rajongók pedig azóta is kitartóan csiszolgatják a játékot. Gyakorlatilag bármeddig lehetne tökéletesíteni, ez az új mod pedig egy olyan változtatást eszközök, ami csoda, hogy eddig még nem jutott senkinek az eszébe.

A szerepjátékokban már megszokhattuk, hogy amikor már odamegyünk egy árushoz, akkor felsorolja nekünk a teljes portékáját, amit mi aztán ha elég nagy választékról van szó, akkor akár egy hét alatt végig is tudunk görgetni és remélhetőleg megtaláljuk benne, amit keresünk. Ez azért érdekes, mert a valóságban sosem így vásárlunk, hanem csak odamegyünk a polchoz, egy könnyed mozdulattal belesöpörjük az összes 16 darabos Oreós dobozt a kosarunkba és kész.

Ezt a problémát oldja meg ez a zseniális, Immersive Merchants nevű mod, ami a Skyrim Special Editionhöz jelent meg. A mod lényege, hogy nézelődhetünk az üzletben és ha meglátunk egy tárgyat amit tetszik, akkor ott helyben megvehetjük anélkül, hogy csevegnünk kéne a kereskedővel. Ha tetszik az ötlet, akkor a modot innen tudjátok letölteni.

Nektek hogy tetszik? Szerintetek melyik a leghasznosabb Skyrim mod? Mármint olyan, ami tényleg hasznos, nem az, amelyik kicseréli a sárkányokat gőzmozdonyokra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)