Hirdetés

Az EA és a 3 éves terv

|

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a cég három éves tervéről és a felhasználókhoz való hozzáállásukról beszélt.

Hirdetés

Jövő héten ünnepli Andrew Wilson az első évfordulóját annak, hogy az Electronic Arts elnöke lett, a cégé, amelynél korábban 14 évig dolgozott. De hogyan látja a jövőjüket vezérigazgatóként?  A vezető a GamesBeat konferencián avatott be minket a terveikbe.

Wilson az üzlet-orientált résztvevőknek számos részletről beszélt az EA-t illetően - beleértve természetesen az eddigi sikereket is -, a legfontosabb mégis egy három lépcsős terv volt, amelyet egy gyümölcsöző hároméves időszakban szeretnének megvalósítani. Az első és legfontosabb pont Wilson szerint az, hogy helyreállítsák a cég "a játékosok az elsők" hitvallását, utalva ezzel arra, hogy az utóbbi évek során elvesztették a felhasználók bizalmát.

A második a digitális tartalmak, ugyanis az EA folyamatosan szemmel tartja a piacot és míg a kiskereskedelmi bevételek csökkennek, addig a digitális eladások - különösen a DLC-k - szárnyalnak. Végül a harmadik a cég belsejét érinti és kicsit kapcsolódik az első ponthoz is: minden személynek, aki az Electronic Artsnál dolgozik (legyen szó a fejlesztés, az értékesítés vagy akár a marketing részlegről), felelősséget kell vállalnia azért, hogy elmélyítse és ápolja a játékosokkal való kapcsolatot.

Wilson végül azokkal a gondolatokkal zárta mondandóját, miszerint minden eddiginél fontosabbnak tartják a játékok polírozását (itt a Battlefield: Hardline és a Dragon Age: Inquisition játékok elhalasztását hozta fel példának), valamint úgy hiszik, hogy a fogyasztók csak akkor lesznek boldogok, ha több tartalmat kapnak, mint amennyiért fizetnek.

Mit gondoltok erről? Jól hangzó ígéretek, vagy majd látunk is belőle valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)