Hirdetés

Egy akciójátékon is dolgozik a BioWare?

|

Egyes nyomok arra utalnak, hogy a szerepjátékok után a BioWare talán egy némileg más műfajban is kipróbálná magát.

Hirdetés

Izgatottan várjuk, hogy végre egy valódi traileren is bemutatkozzon BioWare következő eposza, a Mass Effect: Andromeda és természetesen egy új Dragon Age játék bejelentésének sem mondanánk ellent, viszont akár az is lehet, hogy a cég egy teljesen új játékot hegeszt a háttérben.

Az Electronic Arts a napokban tartott egy befektetőknek szánt prezentációt, melynek során kiderült, hogy a BioWare esetleg a szerepjátékok mellett akciójátékokkal is elkezdene foglalkozni. Azt tudni lehet, hogy a Mass Effect: Andromeda mellett egy másik IP is készül a csapat műhelyében, ami könnyen lehet, hogy a szóban forgó akciójáték lesz majd, arról nem is beszélve, hogy a pletykát elindító slide-on egy hasonló stílusban fejlesztő csapattal szerepelnek együtt.

A képen is látható Movie Studios jelenleg a Visceral Games-féle Star Wars játék fejlesztését felügyeli, valamit egy teljesen új projekten is dolgozik, melyet az Assassin's Creed-sorozat egykori rendezője, Jade Raymond vezényel. Ezen kívül az is szóba került, hogy a Titanfallt fejlesztő Respawn Entertainment is dolgozik egy játékon, ami természetesen egy Star Wars játék lesz.

A prezentáció során elárulták, hogy nagyon szeretnének beszállni az ún. "gigantikus akciójátékok" piacára (ez alatt az Assassin's Creed és Grand Theft Auto méretű titánokra kell gondolni), mert akár egy játék is többszáz milliós bevételeket tud generálni, ami persze teljesen igaz, de azért valljuk be, hogy egy ilyen méretű siker nem jön szembe minden nap.

Ti mit gondoltok? Van esélye az EA-nak beszállni a nehézsúlyú franchise-ok közé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)