Hirdetés

Anthem - ezt hozza majd a következő három hónap

|

A BioWare csapata megosztotta, hogy milyen új tartalmakra és játékbeli eseményekre számíthatunk majd az elkövetkező negyedévben.

Hirdetés

Az első értékelések alapján az Anthem nem aratott éppen osztatlan sikert a játékosok körében, viszont ez nem jelenti azt, hogy a BioWare azonnal feladja a küzdelmet. A csapat most közzétett egy roadmapet, amelyből kiderül, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a kitartó játékosok a közeljövőben.

Hirdetés

Chat Robertson, az Anthem szolgáltatásáért felelős munkatársa a BioWare hivatalos blogján tett közzé egy bejegyzést, amelyben a játék elkövetkező 90 napra vonatkozó roadmapját csodálhatja meg a nagyérdemű. Ezen nem csak új tartalmak, hanem különféle játékbeli események is szerepelnek, szóval akár akkor is érdemes lehet majd visszanézni a játékba, ha esetleg az elsőre nem tett rátok jó benyomást. Nézzük is meg a listát:

Február:

- Új Freeplay esemény: "Outlaw Outrage"
- Új Freeplay esemény: "There Be Giants"
- Új Freeplay esemény: Shaper Surge

Március:

- Új kozmetikai tárgy: "Elysian Stronghold Caches"
- Új tárgyak
- Új küldetések: Legendary Missions - Phase 1
- Új Freeplay esemény: még be nem jelentett
- Freeplay esemény: "There Be Giants"
- Freeplay esemény: "Outlaw Outrage"

Április:

- Kibővített fejlődésrendszer: Mastery System
- Új tárgyak
- Több Freeplay esemény
- Freeplay esemény: Shaper Surge
- Új küldetések: Legendary Missions - Phase 2
- Új Stronghold: "The Sunken"
- Social Play: Heti Stronghold kihívás
- Social Play: Ranglisták
- Social Play: Guildek

Május:

- Freeplay események: még be nem jelentett
- Új küldetések: még be nem jelentett
- Új tárgyak

Általában véve minden hónapban lesz valami újdonság, viszont minden bizonnyal április lesz a legérdekesebb, amikor a Mastery System és az új Stronghold komolyabban megtoldják majd az endgame-et, valamint különféle közösségi feature-ökkel bővítik majd a játékot. Robertson szerint ez mind része egy nagyobb tervnek arra, hogy hogyan fogják feltuningolni a játékot:

"Ez még csak a kezdet. Van egy egyre növekvő listánk arra, hogy min lehetne még fejleszteni. Ezekbe a jövő héttől kezdve ti is betekintést nyerhettek majd."

Mi természetesen kíváncsian várjuk, hogy ezek mennyit lendítenek majd a játékon. Szükség lesz mindenre, ha nem akarnak gyorsan eltűnni a süllyesztőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)