Hirdetés

Battlefield V - ajándékot kapnak, akik már a megjelenéskor csatába szállnak

|

A Battlefield V megjelenése csúszik egy keveset, ezért a fejlesztők szeretnék egy-két ingyen tárggyal megköszönni a rajongók türelmét.

Hirdetés

Általában sem a fejlesztők, sem pedig a kiadók nem szoktak foglalkozni egy elcsúsztatott játék eredeti megjelenési dátumával, de a Battlefield V készítői mégis úgy érezték, hogy tartoznak valamivel azoknak a rajongóknak, akik már tűkön ülve várták október 19-ét.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a Battlefield V végül november 20-án fog megjelenni és habár a srácok azért döntöttek így, mert szeretnék még polírozni a játékot, szinte biztosra vehető, hogy a Black Ops 4 és a Read Dead Redemption 2 megjelenése is segítette a döntéshozási mechanizmust.

A csapat közzétett egy videót, amelyben bejelentik, hogy kárpótlásuk két ingyenes tárgyat, az Oscar Mike emblémát és az Oscar Mike sisakot fogják ajándékba megkapni azok a játékosok, akik az első héten bejelentkeznek a játékba.

A Battlefield V megjelenés tehát november 20-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)