Hirdetés

Ezeket az új játékokat játszhatják az EA Access előfizetők

|

Három új játékkal gazdagodik hamarosan az EA Access kínálata.

Hirdetés

Az Electronic Arts nagyon szeretné, ha az általunk használt, sok különböző előfizetéses szolgáltatás mellé n+1-edikként az EA Access is bekerülne. Ezzel a játékosok ingyen, napokkal a bolti megjelenés előtt kipróbálhatják az újdonságokat, aztán eldönthetik, megveszik-e őket vagy sem. Most bejelentették, mi lesz a következő három játék, és mikortól próbálhatjuk ki őket.

Szokás szerint öt nappal a megjelenés előtt indulnak a próbaverziók és összesen tíz órát nyüstölhetjük ezeket a címeket is, az ez alatt elért teljesítményeink pedig átkerülnek a teljes játékba. Az Unravelt így február 4-én elkezdhetjük, Yarnyt a zombik és a növények követik február 18-án a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2-ben, a sort pedig az EA Sports UFC 2 kőkemény harcosai zárják március 10-én. Természetesen mindhárom játék esetén az Xbox One-os verzióról van szó, hiszen egyelőre csak ezen a konzolon él a szolgáltatás.

Vajon mennyi tartalmat kínálhat az Unravel, ha az EA megengedi, hogy 10 órát bárki ingyen játsszon vele? Lehet, hogy épp a játék végéről maradnak le az előfizetők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)