Hirdetés

Az EA nem zárkózik el az Epic Games Store-tól sem

|

A kiadó célja, hogy minél több platformon keresztül elérhesse a játékosait. Ebben az Epic Games Store is segíthet.

Hirdetés

Néhány napja jött a hír, hogy az EA visszatér a Steamre. Ennek a folyamatnak a Star Wars: Jedi - Fallen Order lesz a vezetője, amit aztán több EA-cím is követ majd. Sokak szerint ez gyakorlatilag egy beismerése annak, hogy az Origin-exkluzivitás értelmetlen volt, és az EA menteni próbálja a menthetőt.

Hirdetés

Az Origin vezető menedzsere, Mike Blank a GamesIndustrynak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy a Steamre visszaköltözés valójában egy új irány felé tett első lépés. Az EA szeretné elérhetőbbé tenni a játékait, és nyíltabb akar lenni a közösség felé.

"Efelé a cél felé araszoltunk az elmúlt években és hónapokban. Sokan ezt nem tudják, de már több mint 85 partnerrel dolgozunk együtt játékok fejlesztésén és kiadásán az Originen keresztül. Az előfizetéses szolgáltatásunk több platformon érhető el, mint bárki másé. Ez is része annak a törekvésünknek, hogy minél több játékost elérhessünk."

Blank szerint az egész ipar egy nyíltabb jövő felé halad, aminek a cross-platform játék is része. Az elmúlt években az átjárhatóság egyre nagyobb lett a rendszerek között, és Blank reméli, hogy minden ebbe az irányba fog haladni a jövőben is.

A nagy terjeszkedés kapcsán persze az Epic Games Store témája is előjött.

"Annyit fogok mondani, hogy nyitottak vagyunk új partneri kapcsolatokra. Nincs ma bejelentenivalóm, de mindig nyitottak leszünk olyan lehetőségekre, melyek kedvezhetnek a játékosainknak."

Ti mit szóltok az EA új üzletpolitikájához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)