Hirdetés

Az EA már gondolkodik egy ingyenes battle royale játékon

|

A battle royale már a Battlefield V-ben is helyet kap majd, viszont az EA szívesen beszállna az ingyenes játékok piacára is egy ilyen alkotással. Az viszont nem Battlefield lenne.

Hirdetés

A kisebb cégek sikerei után a nagyobb kiadók is meglátták a fantáziát a battle royale-ban, így az önálló játékok után egyre több nagy franchise-ban találkozhatunk majd ezzel a játékmóddal. A Call of Duty: Black Ops 4 és a Battlefield V már egészen biztosan tartalmaz ilyen módot, viszont az EA vezetősége el tudja képzelni, hogy idővel egy ingyenes játékot is megjelentessenek a műfajban.

Hirdetés

Nemrég a cég pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen beszélt arról, hogy szeretnének kísérletezni a free-to-play játékokkal, viszont ő nem lát nagy esélyt arra, hogy a Battlefield V készülő battle royale módja önmagában is játszható legyen:

"Érdekelnek minket az önálló free-to-play játékok, legyen szó shooterekről vagy akár valami más műfajról, viszont a Battlefieldes dolgokra nem így tekintünk."

Jorgensen szerint az elkövetkező hónapokban és években jobban megértjük majd, hogy mire gondolt, mi pedig természetesen kíváncsian várjuk.

Ti mit gondoltok? Van még hely egy új battle royale trónkövetelőnek, vagy már most is túl sokan küzdenek ezen a piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)