Hirdetés

Egy hétig ingyen lehet játszani egy csomó Electronic Arts játékkal

|

Egyebek mellett a Star Wars Battlefront, az Unravel, a Mirror's Edge Catalyst, a Need for Speed, sőt, néhány nem-EA játék is kipróbálható egy teljes héten át.

Hirdetés

Egyre nagyobb a játékkínálat, és egyre jobban megéri az EA által kínált Origin Access előfizetés, mely egy fix havidíjért hozzáférést enged egy rakás PC-s játékhoz. Többnyire olyanok vannak a kínálatban, amiket az Electronic Arts adott ki, de megtalálható benne például a This War of Mine is.

Most mindenki lehetőséget kap arra, hogy hét napon keresztül kipróbálja a szolgáltatást, és mondjuk tök ingyen végigjátssza az Unravelt, esetleg nosztalgiázzon a Dead Space-szel vagy még ennél is régebbi játékokkal. Elég csak ellátogatni ide, megnyomni a gyönyörűen fénylő, narancssárga gombot, regisztrálni, ha még nincs Origin fiókotok, aztán válogatni a választékból. A lehetőség március 7-éig él, de sosem árt sietni. 

A játékok teljes listáját megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)