Hirdetés

Az EA Origin már nem támogatja a magyar nyelvet

|

Az Electronic Arts online disztribúciós platformja egyik napról a másikra kiiktatta a magyar nyelvű kezelőfelületet.

Hirdetés

Manapság már gyakorlatilag minden nagyobb online játékáruház meg tud jelenni magyar nyelven, hiszen ennek a támogatása és fenntartása nem követel meg nagy erőforrásokat. Mégis mi oka lehet egy cégnek arra, hogy egyszer csak megszabaduljon egy egész nyelv támogatásától?

Nagy változások mennek végbe az Electronic Arts áruháza, az Origin háza táján, hiszen béta állapotban van a kliens teljesen átalakított kezelőfelülete. Viszont ennek az a velejárója van, hogy aki megpróbál bejelentkezni a frissítést követően, az egy kellemetlen üzenettel fog szembesülni az első indításkor:

Az ilyen nagyobb átalakítások környékén érthető, hogy közbejön pár váratlan mellékhatás, de azért az rettentően furcsa, hogy az új kezelőfelület miatt eldobnak egy egész nyelvet. Valószínűleg nem egyszerű bugról van szó, hiszen akkor nem látnánk ilyen hibaüzenetet, és ha megnézzük az új kliens beállításait, valóban nincs ilyen lehetőség. Megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot az EA-vel és kideríteni, hogy erre miért is volt szükség és amint nyomra bukkanunk, értesítünk titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)