Hirdetés

PlayStation 4 vs. Xbox One - az EA nagy harcot jósol

|

Az EA egyik legismertebb alakja, Peter Moore szerint a Microsoft és a Sony hatalmas harcot fog vívni a fogyasztókért az ünnepi szezonban.

Hirdetés

Moore legutóbb a Star Wars: Battlefront megjelenése és az áprilisi Wii U tréfa kapcsán szólalt fel, most egy friss interjúban a múltgenerációs konzolok támogatásáról és a jelenlegi generációs masinák év végi ünnepi csatájáról osztotta meg a véleményét virtuális hallgatóságával. 

A Games Industry International munkatársával beszélgetve Moore elmondta, hogy az ünnepi szezonra nagy harcot vár PlayStation 4 és Xbox One fronton a hasonló árcédula miatt és szerinte, mint külsős kiadó, ők vannak a legjobb helyzetben. A fogyasztók szeretik, ha a kegyeikért versenyeznek és az egészséges versengés az iparágnak is jót tesz. Moore szerint elengedhetetlen, hogy olyan nagy cégek, mint a Sony és a Microsoft megküzdjenek egymással, mert ez a platformjaikba való befektetéssel jár. Azt is szeretnék látni, hogy a Nintendo felzárkózik a Wii U-val.

Moore kitért a leköszönő generációs masinákra is. Kijelentette, hogy a jelenlegi terveik alapján további két-három évig még támogatni fogják a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at, a továbbiakban pedig addig készítenek majd a konzolokra játékot, amíg a rajongók megveszik azokat.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)