Hirdetés

Változott az EA hozzállása az újrakeverésekhez, jöhet a Mass Effect Remaster?

|

Az EA korábban nem tartotta nagy ötletnek a régi címek feltámasztását, de most nagyot fordult a világ.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt az Electronic Arts igazgatója Peter Moore azt nyilatkozta, hogy a nem sokkal öregebb játékokat előhúzni olyan, mintha "kifogytál volna ötletekből, és ki kell nyomnod valamit". Az EA éppen ezért nem is erőltette eddig a témát.

Ehhez képest az alelnök, Patrick Soderlund ma egy érdekes nyilatkozatot tett.

"Aktívan keressük a remaster lehetőségeket"

- válaszolta emberünk, amikor a Mass Effect trilógia újrakeveréséről kérdezték.

"Az változott, hogy már van bizonyíték az erre való igényre. Mostanra sokkal tisztábban látszik a közösség tényleges érdeklődése a remasterek felé. Jelenleg nem jelenthetek be semmit, de valószínűleg követni fogjuk az Activision és más cégek példáját, akik ezt már sikerre vitték."

Soderlund egy picit azért finomított a fordulaton. "Ahhoz, hogy ez működjön meg kell találnunk a jó időt, a jó célokat, és a jó sorozatot." Tekintettel a Mass Effect Andromeda érkezésére, pont időleges lenne az eredeti trilógia feltámasztása. Ti vevők lennétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)