Hirdetés

Titanfall - Origin nélkül nem megy

|

Ha eddig nem szedtétek volna le az EA fantasztikus alkalmazását, a Titanfall miatt kénytelenek lesztek egy újabb felülettel megismerkedni. A képlet egyszerű.

Hirdetés

Vészesen közelít az EA mech-ekkel megspékelt lövöldéjének megjelenése, ami egyeseket örömmel, másokat némi félelemmel tölt el. A hivatalos gépigény miatt legalább nem kell aggódnunk, de nem úgy mint a DRM miatt.

Egyes játékok indításánál rengeteg felesleges lépést kell eszközölnünk a különböző szolgáltatások miatt. Ha például a Holiday Sale-en befizettetek egy jó kis Far Cry 3-ra, akkor az " elindítom a Steamet, onnan a UPlay-t, onnan a Far Cry 3-at" úton juthattok el a játékig, ami felettébb zavaró tud lenni. A Ubisoft a hamarosan megjelenő South Park: The Stick of Truth kapcsán hál' Isten letett erről a kötelező bejelentkezésről, ezúton is üdvözöljük őket. Az EA viszont úgy látszik nem adja alább, most is megkövetelik az Origines bejelentkezést.

A döntésre Vince Zampella tegnapi tweetjéből derült fény, amelyben arra bíztat mindenkit, adjanak egy esélyt az Originnek, nem olyan rossz az mint ahogy sokan állítják. Többen a szolgáltatás miatt zárkóznak el néhány játéktól, ami nyilván nem tesz jót az üzletnek. Sokak szerint a Steam lenne a megoldás, az EA azonban más véleményen van.

A márciusban rajtoló játék hamarosan open béta fázisba ér, addig azonban néhány dolgot még javítaniuk kell.

Nektek mi a véleményetek az Originről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)