Hirdetés

Electronic Arts - sikerül megmenteni ötven játékot?

|

Az EA kiadott egy közleményt azzal az ötven játékukkal kapcsolatban, amiket érint a Gamespy bezárása. Keresik a megoldást.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts ötven játékának többjátékos módja szűnik meg júniustól, amikor a Gamespy bezárja kapuit.

A játékosok természetesen nem fogadták túl jól a hírt, ezért a cég most kiadott egy közleményt, amiben közlik, hogy igyekeznek megoldást találni a problémára.

A közleményben az EA a Battlefield 2-t és a Battlefield 1942-t a rajongók kedvenceinek nevezte és azt mondták, hogy továbbra is "kutatják a közösségi támogatású megoldásokat", hogy megmenthessék ezeket a játékokat. Egyelőre viszont nincs mit bejelenteniük.

Azt nem tudjuk, hogy mit is értenek közösségi támogatású megoldás alatt, de lehet, hogy megpatchelik a régebbi játékokat, vagy keresnek egy Gamespy-alternatívát, ahol új otthonra találnak ezek a játékok. Ez elég szokatlan lenne a cégtől.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)