Hirdetés

Az EA tényleg visszaköltözik a Steamre, a Star Wars Jedi: Fallen Order is elérhető lesz itt

|

Az új Star Wars játék mellett többek között a FIFA 20 és a Battlefield V is érkezik a Valve platformjára.

Hirdetés

Pár napja még csak sejteni lehetett, most már viszont teljesen bizonyos, hogy az EA játékai visszatérnek a Steamre, a novemberben érkező Star Wars Jedi: Fallen Order ráadásul már most előrendelhetővé vált a Valve digitális áruházában. 

Hirdetés

A Fallen Order mellett novemberben jön The Sims 4 és az Unravel Two is, jövőre pedig szépen sorban az EA nagy multiplayer címei is megérkeznek a Steamre: az Apex Legends, a FIFA 20 és a Battlefield V is bekerül a repertoárban, ráadásul mindegyik cím esetében együtt játszhatnak majd PC-n a steames és origines pajtások. A bejelentéseknek még itt sincs vége, hiszen az is kiderült, hogy az EA Access is elérhető lesz Steamen 2020 tavaszától fogva, szóval ezen a platformon is pörgethetjük majd bizonyos játékait havidíjért cserébe. 

Fontos megjegyezni, hogy a két platform továbbra sem egyesül, szóval az Originen megvásárolt játékainkat nem pakolhatjuk át Steamre, és erre fordítva sincs lehetőség. 

Ti örültök a hírnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)