Hirdetés

Az Electronic Arts már dolgozik következő generációs címeken

|

A kiadó egy ideje aktívan készülődik a következő konzolgeneráció elkerülhetetlen érkezésére.

Hirdetés

Már évek óta keringenek a pletykák a konzolok következő generációjáról, viszont a Microsoft az idei E3-on már hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre piacra kerül az egyelőre csak Xbox Scarlett kódnéven ismert konzol és bár a Sony még nem igazán árult el részleteket a saját konzoljáról, feltételezhető, hogy nem akarnak majd nagyon lemaradni a Microsoft mögött. 2020 tehát fontos év lesz a játékiparban.

Hirdetés

Ilyenkor persze a játékfejlesztők (főleg a nagyobb cégek) jóval a konzol megjelenése előtt hozzáférhetnek azok fejlesztői változataihoz annak érdekében, hogy a konzol megjelenésekor már biztosan legyen néhány játék, amely bevonzza az első vásárlókat. Ennek tudatában nem meglepő, hogy az Electronic Arts már javában dolgozik a következő generációs megjelenésein és nemrég a befektetőknek meg is erősítették egy konferenciahívás folyamán, hogy több játék fejlesztése is zajlik:

"Jelenleg is keményen dolgozunk ötödik generációs játékokon, melyek megjelenésére is kihat majd az új konzolok érkezése. Értelemszerűen egy olyan játék, mint a Madden akkor jelenik meg, amikor maga a konzol és nem pedig akkor, amikor a Madden amúgy megjelenne."

Persze a Madden érkezésén egyáltalán nem vagyunk meglepődve és sokkal jobban érdekelne minket az, hogy vajon dolgozik-e az EA valamin, ami egy kicsit egyedibb, bevállalósabb és érdekesebben használja ki az új generációban rejlő extra lóerőt. Ti mire számítotok? Vagy ez EA és a meglepetés vagy innováció szerintetek már nem férhet meg egy mondatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)