Hirdetés

Elég brutális arcnak tűnik a Doom Eternal következő főellensége

|

Megjött az első teaser az újhullámos Doom következő felvonásáról, Dark Lord néz velünk szembe. Mintha csak egy metállemez borítóját néznénk...

Hirdetés

A legmenőbb metál albumok borítóját idézi a Doom Eternal következő DLC-jének bejelentő teasere. A The Ancient Gods - Part Two első trailere jövő héten hétfőn, március 15-én érkezik, addig pedig kaptunk egy képet, ami beszédes az ellenfeleinket és tematikát illetően, és amit (ha kapnánk egy nagyobb felbontású verziót) szívünk szerint az összes képernyőre kitennénk háttérképnek.

A kép alapján valószínűleg a következő DLC-ből ki fog derülni, hogy ki is ez a Dark Lord (gyakorlatilag a pokol uralkodója, az egész reboot széria főgonosza), és vajon hogyan lehet majd a nemesebbik fele alá pirítani.

Hirdetés

Csodáljátok meg eredeti szépségében a bemutatott teaser képet, szerintünk egészen magával ragadó kompozíció, kicsit kedvünk is lett visszanézni a pokol fenekére, ahol a fegyverünkkel együtt olyan otthonosan szoktuk érezni magunkat.

Akárhogy is, a Doom Eternal első tartalmi csomagja nagyon jól sikerült, így nagy reményeink vannak a folytatással kapcsolatban is.

Frissítés: Közben az egyik szemfüles kommentelőnk észrevette, hogy az említett képből már letölthető egy nagyfelbontású változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)