Hirdetés

Elég egyértelmű, hogy a Modern Warfare 3 kiegészítőnek indult, de ezzel igazából jól is járunk

|

A Call of Duty Modern Warfare 2 játékosai kifejezetten örülhetnek annak, hogy a Modern Warfare 3 ennek alapjaira épül.

Hirdetés

Az nyilvánvaló, hogy az elmúlt néhány évben a Call of Duty-játékosok jobban szerették a Modern Warfare sorozat részeit, mint bármely más epizódot (a Black Ops Cold War és a Vanguard ékelődött a két újabb MW közé, ha esetleg nem emlékeznétek már), így érthető, hogy az Activision erre a szálra fókuszál az idei évben is. Ez nem jelenti, hogy a 2024-es Call of Duty is a modern hadviselésről szól majd, sőt, pletykák alapján az öbölháború idejébe, a '90-es évek elejére visz minket harcolni.

A Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg, és még nem tudunk róla mindent, de az már biztos, hogy jobban össze lesz kapcsolva az MW2-vel, mint az volt az elődjével.

Hirdetés

Az Infinity Ward posztjából kiderült, hogy szinte minden tartalom átvihető lesz a régiből az újba, beleértve a fegyvereket, az operátorokat és a megvásárolható csomagokat, de elképzelhető, hogy néhány, az MW2-ben meglévő fegyver és egyéb dolog az új részből kimarad, és a Wartrackeket sem lehet megőrizni. Amint elindul a Modern Warfare 3 első évada, annak tartalmaival a Warzone is befrissül majd.

További részleteket ez a rendkívül hosszú blogposzt tartalmaz, amiben kifejtik azt is, hogy az MW2-es karaktereket csak azok használhatják az MW3-ban, akik az előző játékot is megveszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)