Hirdetés

Elég egyszer megvenni az It Takes Two-t, online is működik a co-op

|

Az It Takes Two fejlesztői szerint mindennél fontosabb, hogy játékosok megtapasztalják az igazi co-op élményt - még a bevételnél is.

Hirdetés

A Hazelight Studios már a 2018-ban megjelent A Way Outtal letette a voksát az együttműködésre építő játékok mellett. Nincs ez másként a napokban megjelent It Takes Two estében sem, melynél a stúdió ismét odafigyelt arra, hogy a lehető legtöbben átélhessék az általuk kínált egyedi élményt, ami egyébként az év egyik legjobb játékává tette új alkotásukat.

Hirdetés

A stúdió vezetője, Josef Fares a Future Games Show keretein belül árult el néhány dolgot, vagy erősített meg olyanokat, amikről már korábban is beszélt. Ezek közül a legizgalmasabb határozottan az volt, hogy a csapat készített egy Friends Pass-t, melynek köszönhetően akkor is játszhatunk a játékkal közösen, ha csak egy példányt vásárolunk meg belőle.

"Ha a kanapén ülve nyomjátok a kalandot egy haverral, akkor az egyikőtök valószínűleg ingyen játszik vele, tehát ennek így kéne lennie, ha online teszitek ugyanezt. Nem lenne igazságos, ha csak azért, mert nem tudtok egy helyen lenni, dupla árat kéne fizetnetek. Itt jön be a Friends Pass: ez az egyetlen logikus megoldás."

A Friends Pass tehát teljesen ingyenes, ennek segítségével pedig a távolból is könnyedén felidézhetitek a közös játék élményét. Erre egyébként az It Takes Two-nál jelenleg valószínűleg nem igazán találtok jobb megoldást, hiszen a nemzetközi sajtótól remek értékelések tömkelegét kapta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)