Hirdetés

Elég, ha a csapatod egy tagja veszi meg a Back 4 Blood DLC-it

|

A Turtle Rock Studios igyekszik nem megosztani a játékostábort a tartalom hiányával.

Hirdetés

Bár a Warner Bros. Games nem készült sok mindennel az E3-ra, a Left 4 Dead alkotóinak új játékát azonban nem hagyta trailer nélkül, és új részletek is kiderültek róla. Egyrészt beigazolódott, hogy a Back 4 Blood már a megjelenés napjától kezdve elérhető lesz az Xbox Game Passban, kezdetben biztosan nem lesz offline módja, illetve lelepleztek egy PvP mókát, a Swarm Mode-ot is, amiben a játékosok egy része zombit, a többiek túlélőket irányíthatnak.

Utóbbi kapcsán azonban felmerült az a kérdés, mint minden kooperatív játék esetében, hogy mi a helyzet az extra tartalmakkal, mindenkinek meg kell vennie őket a csapatban?

Hirdetés

Az E3-as bemutató alatt frissült a játék hivatalos honlapja néhány információval - például a már említett PvP komponens részleteivel -, amelyek között megtalálható az is, hogy a Back 4 Blood PvE szegmensének DLC-ivel a party összes tagja játszhat majd, ha a party létrehozója megvásárolta.

Ennek köszönhetően nem fognak két táborra szakadni a játékosok. A weboldal egyébként megemlíti, hogy a PvE DLC-k új pályákat, játékmenet- és kampányújdonságokat kínálnak majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A PvP esetében pedig mindenki, aki megvette a játékot, az hozzáférést kap az összes plusz PvP-tartalomhoz, viszont azok sem maradnak ki, akik nem nyitják ki a pénztárcájukat: játékbeli teljesítménnyel is lehet feloldani majd extrákat, például új játszható karaktereket. 

A Back 4 Blood október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)