Hirdetés

Elég hülye nevet kapott a Ninja Gaiden egykori fejlesztőinek új játéka

|

Egyelőre egy kedvcsináló videó alapján dönthetjük csak el, hogy mit gondolunk a készülő alkotásról.

Hirdetés

Egy rövid kedvcsináló videóval jelentette be a 110 Industries új játékát, ami az egészen fura Wanted: Dead nevet kapta. A kaland főszereplője egy erős nő lesz (a történetért felelős Hiroaki Matsui fogalmazott így), aki átlagos szeretne lenni egy ilyen élethez illő problémákkal, a képességei azonban újra és újra élet-halál szituációkba keverik őt.

Hirdetés

A Wanted: Dead vezető tervezője, Natsuki Tsurugai elmondta, egy igazán harcore játékot szeretnének csinálni, ami eltér a japán címektől megszokottaktól.

A Hongkongban játszódó kaland izgalmas közel- és távolharci ütközeteket ígér a város sötét és veszélyekkel teli sci-fi újragondolásában. Ha tetszik az alapötlet, érdemes adni egy esélyt a trailernek:

A Wanted: Dead valamikor 2022-ben érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series gépekre és PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)