Hirdetés

Elég közel van az EA Sports UFC 4 megjelenés

|

Még a nyáron meg fogjuk kapni az EA Sports UFC sorozatának következő darabját.

Hirdetés

Valószínűleg egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy az EA Sports a FIFA-játékokkal tudja megszólítani a legtöbb rajongót, de azért nem szabad elfelejteni, hogy a virtuális foci mellett a stúdió több más sportággal is foglalkozik. Néhány éve az MMA is bekerült a repertoárba, és hamarosan be is fut a kevert harcművészetekkel foglalkozó széria legfrissebb felvonása.

Hirdetés

Hivatalosan is leleplezésre került az EA Sports UFC 4, amiről már azt is megtudhattuk, hogy még a nyáron, pontosabban augusztus 14-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék borítóján Israel Adesanya és Jorge Masvidal lesznek majd, akiket valószínűleg nem kell bemutatni a UFC-rajongóknak. A játékban természetesen lesz karriermód, és a fejlesztők ígérete szerint a harc jóval autentikusabbnak érződik majd.

Értelemszerűen többjátékos módokat is pörgethetünk majd a UFC 4-ben, szóval azoknak sem kell csüggedniük, akiknek a gépi ellenfelek általában nem nyújtanak túl nagy kihívást. Egyébként az előrendelők ajándékokat is kapnak, ugyanis számukra már a megjelenéskor elérhető lesz a játékban Anthony Joshua és Tyson Fury.

Ti várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)