Hirdetés

Elég ütősek lesznek a Resident Evil Village Collector's és Deluxe kiadásai

|

A tegnap esti Resident Evil Showcase során megmutatták nekünk azt is, mire számíthatunk, ha a Resident Evil Village alapkiadásánál is többre vágyunk.

Hirdetés

Új Resident Evil Village gameplay anyagokkal örvendeztettek meg bennünket tegnap éjszaka a Resident Evil Showcase keretein belül, ahol nem mellékesen leleplezték a játék megjelenési dátumát, valamint a Maiden címen már most elérhető PlayStation 5-exkluzív demót - hasonlóan a hetedik rész demóihoz ez sem a játék egy kis szeletét tartalmazza, hanem egy rövidke, teljesen különálló sztorit fed le. 

Mindezeken felül pedig megmutatták nekünk a Collector's és Deluxe kiadások tartalmát. Alaposan megpakolták ezeket a csomagokat tartalommal, alább megtaláljátok, pontosan mit is kapnak azok, akik ezekre terveznek beruház - a játék egyébként a tegnapi naptól fogva már előrendelhető. 

Hirdetés

A kisebb csomag a szépen csengő Deluxe Edition Trauma Pack nevet viseli, ez minden platformra elérhető. Ebben játékbéli extrák kaptak helyet: a hetedik részt idézi a Safe Room bónusz zenéje, a mentésre alkalmas kazettás magnó, és a "found footage" képfilter.

Remek társunk lehet a csomag részét képező Albert01 Chris pisztoly, jár még egy Mr. Everywhere figura, avagy fegyver charm (tudjátok, ezek flintákra akasztható kis fityegők), illetve egy The Tragedy of Ethan Winters névre hallgató artwork, valamint azonnal elérhetővé válik a "Village of Shadows" nehézségi fokozat.

A Collector's Editionben természetesen minden megtalálható, ami a Deluxe Edition Trauma Packben, de ezen felül egy szépen kidolgozott Chris Redfield szobor, egy művészeti album, egy fémdoboz, egy poszter, és egy gyűjtői dobozka is a jussa lesz azoknak, akik hajlandók erre áldozni.

Ez a pakk a tegnapi livestreamben elhangzottak alapján csak konzolra lesz elérhető, PC-re nem. 

Az előrendelőknek is jár azért valamicske jutalom: ők egy Mr. Raccoon fegyver charmra és egy Survival Resource Packre számíthatnak - az utóbbi abban segít, hogy ne harapjunk fűbe olyan könnyen a játék legelején.

Ha a PlayStation Store-ban rendelitek elő az új Resident Evilt, akkor egy digitális zenei albumot is kaptok egyébként. Létezik továbbá olyan kombinált csomag is, ami nem csak az új epizódot, hanem a hetedik részt is tartalmazza.

A Resident Evil Village 2021. május 7-én fog megjelenni, a legfrissebb fejlemények szerint pedig nem csak PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, hanem PS4-re és Xbox One-ra is érkezik a Capcom játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)