Hirdetés

Elégedetlen a Starbreeze vezérigazgatója

|

A Syndicate fejlesztőinek főnöke mindig elégedetlenkedik, de a Syndicate-tel történetesen nincs problémája. Pedig nem is játszott vele.

Hirdetés

A Syndicate sokak szerint egy elpuskázott lehetőség, és nem méltó folytatása a klasszikus címnek. A first person shooter kinézettel újragondolt játékban nincs elég lehetőség, és gyorsan unalomba fullad. Értékelései is szórnak rendesen, a 20 százaléktól 100 százalékig találhatunk mindent, mint a vásárban. Az érdekesség a dologban, hogy maga a Starbreeze vezérigazgatója, Mikael Nermark sem elégedett maradéktalanul, ugyanakkor megfelelőnek találja, amit a cég létrehozott Syndicate névvel.

Akkor mégis miért elégedetlen? Azért, mert ahogy egy interjúban elmondta, ő mindig elégedetlen a saját játékaikkal, de azt is elárulta, hogy soha nem szokott játszani ezekkel. Ez elég érdekesnek hangzik, hiszen az ember azt hinné, hogy egy cég CEO-ja mindig szeretné tudni, hogy mit hozott létre a csapata, és addig nem bólint rá a végtermékre, amíg nincsenek személyes tapasztalatai. Mindenesetre az tény, hogy legközelebb egy kicsit többet kell letenniük az asztalra, ha azt ígérik, hogy "egy klasszikus játék visszatér a tömegek számára".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)