Hirdetés

Elégették Senua ruháját a Hellblade 2 fejlesztői, de jó okuk volt rá

|

A Ninja Theory bármit megtesz azért, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk, amikor végre visszatér Senua.

Hirdetés

Eltelt néhány hónap mióta utoljára hallottunk a Hellblade második részéről. Akkor az E3 alatt szomorkodhattunk, hogy nem szerepelt az Xbox és a Bethesda közös konferenciáján, végül azonban a második, amolyan kiegészítő adás során csak hajlandóak voltak néhány szót ejteni a motorváltáson is átesett játékról.

A Ninja Theory most egy igencsak figyelemfelkeltő videót posztolt, amiben a fejlesztők épp a főszereplő ruházatát perzselik meg.

Hirdetés

A látvány, köszönhetően az Unreal Engine 5-nek, elképesztően szépnek ígérkezik, amit az ehhez hasonló kísérletek során előállított elemek tesznek majd teljessé. A megperzselt ruha egy részletes szkennelés után így fest a játékban:

Ugyan nem sok, amit most láthattunk, de többek között ezek az apró részletek azok, amik igazán emlékezetessé tehetik majd a Senua's Saga: Hellblade II-t. A Ninja Theory már több ízben elmondta, nem egy egyszerű folytatást szeretnének, annál valami sokkal ambiciózusabb van készülőben, úgyhogy barátkozzunk meg a gondolattal: sokat kell még várnunk arra, hogy Senua visszatérjen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)