Hirdetés

Elérhetetlenné váltak a Blizzard szerverei, lecsapott a Lizard Squad

|

Minden Blizzard játék szerverét DDoS támadás érte, a Battle.net Európában és Amerikában is elérhetetlen volt.

Hirdetés

Komoly támadás érte a Blizzard szervereit, minden játékuk, melyhez Battle.net támogatás szükséges, működésképtelen volt. A támadást már magára is vállalta a Lizard Squad néven ismert hacker csoport.

Nem aprózta el legújabb DDoS támadását a Lizard Squad. A csoport ezúttal a Blizzard szervereit vette célba, ennek köszönhetően pedig nem lehetett játszani a World of Warcraft, a StarCraft 2, a Diablo 3, a Hearthstone játékokkal. Az Overwatch elméletileg hiba nélkül működött ekkor is. A támadást mindössze meg rövid "Get ready!" tweet előzte meg a hackerek részéről. Ezt követően a Blizzard munkatársai ezekben a bejegyzésekben tájékoztattak mindenkit a támadásokról, illetve arról, hogy közben megoldódott a gond:

A Lizard Squad sem maradt sokáig csendben, gyorsan kiraktak egy kis listát az "eredményeikről":

Jelenleg az a legfelkapottabb feltételezés, hogy az egész DDoS támadás mögött a Nostalrius szervereinek lelövése állhat. Szerintetek tényleg ezért pöccent be a Lizard Squad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)