Hirdetés

Elérhetetlenné válnak a Middle-earth: Shadow of Mordor bizonyos funkciói

|

A tervek szerint még idén életbe lépnek a változások a Middle-earth: Shadow of Mordorban.

Hirdetés

A Monolith Productions műhelyében készült, 2014-ben megjelent Middle-earth: Shadow of Mordor viszonylag nagy sikert aratott a játékosok körében, mivel elég szórakoztató módon kalauzolt el minket J.R.R. Tolkien fantasy világába.

Nemsokára viszont a játék több funkciója is elérhetetlen lesz, és ugyan szó sincs túlságosan eget rengető dolgokról, azért szerencsére még időben tájékoztatva lettünk a közelgő változásokról.

Hirdetés

Még idén, egészen pontosan december 31-én kikerül a Middle-earth: Shadow of Mordor-ból a Nemesis Forge, amivel eddig átpakolhattuk nemeziseinket a játék folytatásába, vagyis a Shadow of Warba, de hamarosan már erre sem lesz lehetőségünk. Továbbá búcsút kell még intenünk a Vendetta misszióknak és a ranglistáknak is.

Sőt, a változások megérkezésével már a WBPlay sem lesz elérhető a játékban, viszont emiatt kárpótlásként minden játékos kap egy Orc Hunter és Gravewalker epic rúnát.

Nektek hiányoznak majd a fenti funkciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)