Hirdetés

Elérhető a Dead by Daylight cross-play funkciója

|

A fejlesztők végre számos platform között megnyitották a virtuális kapukat.

Hirdetés

A Dead by Daylight egy azon kevés aszimmetrikus multiplayer cím közül, aminek sikerült hosszú évekig népszerűnek maradnia, így teljesen érthető, hogy a Behaviour Interactive továbbra is aktívan foglalkozik a horrorjátékkal. Nemrég például bekerült a teljes értékű cross-play, aminek valószínűleg nagyon sokan örülnek majd.

Hirdetés

Korábban kizárólag PC-n, a Microsoft Store és a Steam között működött a funkció, ám ez végre megváltozott. Most már az előbb említett két platform mellett az Xbox One, a PlayStation 4 és a Nintendo Switch is beszállt a buliba, ami azt jelenti, hogy simán játszhatnak együtt a PC-s és konzolos pajtások is. Emellett egyesített barátlistát is kaptunk, és a későbbiekben a cross-progression is be fog kerülni, aminek hála átvihetjük haladásunkat egyik platformról a másikra.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a különálló mobilos verzió nem része a cross-playnek, viszont később már a Google Stadia-felhasználók is csatlakozhatnak a többiekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)