Hirdetés

Elérhető a Dragon Age 2 első DLC csomagja

|

A BioWare rögtön 3 DLC csomagról rántotta le a leplet, melyek a különböző kasztokra koncentrálnak.

Hirdetés

Az alábbiakban a Dragon Age 2 első megjelenés utáni letölthető tartalmáról lesz szó (az előrendelők már kaptak DLC-ket).



A mostani három összeállítás a különböző kasztoknak tesz elérhetővé különböző fegyvereket, felszereléseket és páncélokat. A csomagok 240 BioWare, vagy Microsoft Pontba kerülnek egyesével, egyben pedig 400-ért a miénk lehetnek, ha PC-n, vagy Xbox 360-on játszunk. A PlayStation 3 tulajoknak ugyanis várniuk kell a PSN-krach miatt, de 3, vagy 5 dollárért ők is megkaphatják majd.

Lássuk, mely kasztok kapnak tartalmi frissítést:

Mage

Rogue

Warrior

A Dragon Age 2 március elején jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, az előző részhez képest új harcrendszerrel. E miatt sokan támadták a játékot, hogy túl konzolos lett, de jeles kollégám, Chavalier ennek ellenére 91%-ot adott rá. Ti hogyan vélekedtek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)