Hirdetés

Elérhető a Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me

|

A hamvaiból feltámadt Duke Nukem Forever legújabb kiegészítő csomagját már tölthetjük is.

Hirdetés

A megosztóra sikeredett játék (ami nekem egyébként kimondottan tetszett) már kapott letölthető csomagot, de most itt van van a második, amit nem csak a konzolosok, de a PC-sek is ugyanúgy megkapnak.

Nagyjából három órával toldja meg a játékidőt, és négy többjátékos pályával szórakoztat a 3.22 gigabájtnyi helyet igénylő Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me, amit 800 MS Pontért, vagy 9.99 dollárnak megfelelő összegért szerezhetünk be. Mint az a lejjebb lévő trailerből is látható, Duke nem örül, hogy Dr. Proton leklónozta őt, így felkutatja azzal a céllal, hogy véget vessen ténykedésének. Természetesen attól sem riad vissza, ha német, vagy éppen francia klónját kell szitává lőnie. A DLC-t az Xbox Live-on, PlayStation Networkön, vagy Steamen találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)