Hirdetés

Elérhető a Facebook csevegés a Hotmail felhasználóknak

|

Mától a Hotmail felhasználói szerte a világon a netes levelező felületéről cseveghetnek a Facebook-on levő ismerőseikkel, barátaikkal, családtagjaikkal.

Hirdetés

A Microsoft február elején jelentette be, hogy a Windows Live Messenger - régebbi, közismert nevén az „MSN" - felhasználói a világ minden táján a népszerű csevegőprogramban is beszélgethetnek a Facebook-on megtalálható ismerőseikkel, anélkül, hogy ellátogatnának a közösségi oldalra - azóta több mint 20 millióan kapcsolták össze Messenger-fiókjukat a Facebook-kal, hogy élhessenek eme lehetőséggel.

Mostantól ez a lehetőség már a világszerte több mint 350 millió embert vonzó Hotmail felhasználói számára is elérhető. Mivel a Hotmail-felhasználók háromnegyedének van Facebook profilja, ezért valószínűleg sokan szeretnének barátaikkal a levelezőből is kapcsolatot teremteni.

Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a csevegést, először össze kell kapcsolniuk Facebook és Windows Live fiókjukat, illetve kipipálni a „Csevegés Facebook barátaimmal" opciót a Windows Live beállításaiban. Ezt követően már csak be kell lépniük a Hotmail felületére és akár levelezés közben is küldhetnek azonnali üzenetet a Facebook-ba vagy a Messenger-be belépett barátaikkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)