Hirdetés

Elérhető a legújabb Fallout 3 DLC

|

A mai naptól elérhető a Bethesda által újraálmodott Fallout 3 következő DLC-je, a The Pitt.

Hirdetés

Örömmel konstatálhatjuk, hogy a Bethesda komolyan gondolja, ezt a Fallout 3 dolgot. A DLC-k érkeznek szépen sorban, az viszonylag rövidre sikeredett első után, íme itt a második, a The Pitt. Ez már elméletileg egy kicsivel hosszabb műsorszám, segítségévél Pittsburgh városába látogathatunk el. Pittsburgh-öt nem bombázták le, viszont a víz itt is maximálisan szennyezett, aminek "hála" a városban szépen mutálódik a nép. A város mára a rabszolga-kereskedők paradicsoma lett, nekünk pedig el kell döntetnünk, vajon segítünk-e az elnyomott, mutálódott szerencsétleneken, vagy nem. Néhány új fegyver, horrorisztikus sztori, mi kell még? Természetesen a következő DLC, amelyben majd folytathatjuk az eredeti sztorit. Addig is, itt van a The Pitt, amit 800 Microsoft pöttyért cserébe már téphetünk is. A PC tulajoknak ugye Games for Windows Live kötelező, az Xboxos brigád pedig haladjon szépen a Live-ra. Aki esetleg még habozik, nézze meg a trailert, hátha kedvet kap.

UPDATE: Az első néhány ezer letöltő visszajelzései alapján, mindenki jól teszi, ha vár néhány napot a vásárlás előtt. A The Pitt sajnos teljesen bugos, textúrák hiányoznak, és sokszor lefagyasztja, mind a PC-ket, mind az Xbox konzolokat. Ajánlatos tehát várni, mielőtt valami nagy szívás történne, például tönkremennek a mentéseink, vagy ilyesmi.

 

fallout_3_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)