Hirdetés

Elérhető a Minecraft 1.7 frissítés

|

Itt a legújabb update az egyik legsikeresebb ronda játékhoz, a Minecraft-hoz.

Hirdetés

A bevezetőt ne vegyétek negatív hangvételűnek, hiszen ahogy a mai GS Live-ban is mondtam: "Egy tökéletes világban nem számít (a grafika), mert a játékmenet, az élmény, a hangulat számít...". A Minecraft pedig olyan hangulatot tud elénk varázsolni, amire csak kevés más játék képes.

Markus "Notch" Persson, a Minecraft atyja Twitter-bejegyzésben osztotta meg a rajongókkal, hogy mától elérhető az 1.7-es frissítés. Eredetileg ez lett volna az "Adventure" update, de az csak a következő, 1.8-ban lesz benne. Lássuk, miket kaptuk most:

- dugattyúk
- tűzzel vagy vöröskővel most már be lehet indítani a TNT-t
- a kerítések összeilleszthetőek
- megjelenik a nyesőolló, amivel fel lehet venni a leveleket és meg lehet nyírni a birkákat (anélkül, hogy megölnénk őket)
- a birkák nem dobnak többé gyapjút, ha megütöd őket
- Herobrine el lett távolítva.

Egy kis videó a dugattyúk működéséről:

A Minecraft 1.8-as frissítésének egyelőre nincs bejelentett megjelenési dátuma, de én azt tippelném, egy hónapon belül megkapjuk azt is. További jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)