Hirdetés

Elérhető a Mirror's Edge DLC

|

Mai napon tette elérhetővé az Electronic Arts a Mirror's Edge első DLC-jét.

Hirdetés

A Mirror's Edge érdekes kis játék lett, és bár az olyan öreg makik mint én inkább csak idegrohamot kapnak a nagy ugrabugrától, biztosan sokaknak örömhír, hogy megérkezett az első DLC. A csomag tartalma kilenc darab új verseny, és hét új pálya. Az Xbox 360 tulajok már tölthetik is vadul, a 10 dolcsi leszurkolás után, a PC és a PS3 tulajdonosoknak még várniuk kell egy keveset, de elvileg a mai nap folyamán ők is hozzájuthatnak. Irány az Xbox Live Marketplace, a PSN, vagy a net. Hogy a csomag magyar nyelvű-e arról sajna nem szól a fáma, de hát a játk nálunk szépen honosítva jelent meg, úgyhogy elég nagy pimaszság lenne, ha a DLC nem lenne az. Az is iaz mondjuk, hogy ha csak pár új versenyszámot kapunk, akkor oda annyira nem is kell a magyar szöveg. Jump, fall, die, repeat, jump, fall, die, repeat...

 

mirror2.jpg
 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)