Hirdetés

Elérhető a Trine

|

A Frozenbyte úgy döntött nem húzza tovább az idegeinket, és elérhetővé tette a Trine PC-s verzióját a mai nappal.

Hirdetés

Elméletben jövő péntekig kellett volna vánunk az ex-scene tagok által készített Trine című platformerre. A Frozenbyte azonban nagylelkűen engedélyezi az aktiválást már a mai napon. A Trine PC-s verziója beszerezhető a Steamről, 30 dollár fejében. Talán paráznak a kalózoktól, hiszen a játék már előtölthető egy ideje.

A Trine egy igazi klasszikus platformer, aranyos, szép grafikával. A három hős - lovag, tolvaj, mágus - nem nyers erővel oldják meg a feladatokat, hanem inkább a fizikát használják. Persze azért egy-két saller is elcsattan, de nem ez a fő motívum. Aki kiváncsi lett, annak ajánlott lekapni a demót is. A Trine PS3 változata 20 dollárba kerül csak, de egyelőre nem tisztázott, hogy az is megjelenik-e a mai nap folyamán, vagy csak a tervezett, jövő pénteki napon érkezik a PSN-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)