Hirdetés

Elérhető az ingyenes Dungeons & Dragons Online

|

A tegnapi napon történ bejelentés óta ingyenesen letölthető, és játszható a Turbine 2006-ban debütál MMO-ja.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons Online igazából sosem lett nagy siker. Eleinte elég kevés tartalom volt, valamint a harcrendszer sem volt éppen hibátlan. A viszonylag szép grafika sem mentette meg a Turbine alkotását a lassú pusztulástól.

A készítők azonban úgy gondolták, van még remény, és egy pompás új ötlettel, valamint egy új kiegészítővel megtuningolva, újra kiadják a Dungeons & Dragons Online-t. Az ötlet ugyebár az alapvetően ingyenes játék, és a mikrotranzakciós rendszer bevezetése. Aki sok türelemmel rendelkezik, annak még ezt sem kell igénybe vennie, ugyanis szép lassan, de az ingyenesen játszható alapjáték segítségével is szerezhetünk Turbine pontokat. Ezeket aztán beválthatjuk új kalandcsomagokra, a szintkorlát eltörlésére, és hasonlókra. Aki esetleg egyben szeretné megkapni az összes újdonságot, annak ott van a továbbra is működő havidíjas rendszer. Becsengetve a 15 dolláros díjat, azonnal elérhető minden, aki viszont nem siet, az vehet is Turbine pontokat, apránként az új DDO Store segítségével. A kliens letöltése, és az alapjáték viszont ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)