Hirdetés

Elérhető a CRC 2005!

|

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy hazánk egyik csodája mégjobb lett. A Cross Racing Championsipről beszélek, melyet az Invictus dédelget. Nos, elérhető a CRC 2005, amely gyakorlatilag CRC, csak jelentősen feltuningolva. Bizonyára kíváncsiak vagytok, hogy miben: új irányítás, módosított beállítások, pályák, ASE támogatás, új autóhangok, javított hang-és menürendszer, bővített videókártya-és kontrollertámogatás, új effektusok és nehézségek, 3D-s tükrök, Track IR 4.0 támogatás, hogy csak a fontosabbak említsük. Aki szeretné kipróbálni, az most azonnal megteheti! Csupán az Invictus LIVE! segítségével bepipáljuk, hogy nekünk kell a CRC 2005, ő letölti, majd felrakja, és mehet a menet. Aki nem ismerné a programot, az itt részletesebben is olvashat róla. Az Invictus LIVE! letölthető az alábbi linkről.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)