Hirdetés

Elérhetőek az L.A. Noire zenéi

|

A Rockstar megpróbálja az utolsó centet is kifacsarni a játékból, ezért letölthetővé tette a zenéket...pénzért.

Hirdetés

Nem is aprózták el a dolgot, kapásból két albumon kínálják az L.A. Noire hangulatos muzsikáit, egyiken meghagyva az eredeti hangszerelést, míg a másikon népszerű DJ-k által újraálmodott hangzásvilággal találkozhatunk. Mindkét album elérhető az iTuneson, a hivatalos soundtrack album 26 zeneszámáért 10 dollárt kell fizetnünk. A Verve Records hat remixelt muzsikájáért 5 dollárral leszünk könnyebbek.

A 26 betétdalt Claudia Brucken és Andrew Hall előadásában hallgathatjuk meg, és leszögezhetjük, hogy mindegyikük hamisítatlanul hozza a negyvenes évek hangulatát, nagyban hozzájárulva az L.A. Noire sikeréhez. Aki nem tudja magát türtőztetni, az itt meg tudja vásárolni a terméket, és/vagy bele is tud hallgatni a zenékbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)