Hirdetés

Elérkezett a World of Warships 6. születésnapja, játékbeli eseményekkel ünnepelhetünk

|

Az évfordulóra érkezett 0.10.8-as frissítés ünnepi küldetéseket, új hajókat és Transformers tartalmakat hozott.

Hirdetés

Már 6 éve pörög a Wargaming csatahajós online mókája, amit a fejlesztők egy új frissítéssel és extra tartalmakkal akarnak megünnepelni. A kapitányok a zsúr alatt behúzhatnak "6 years of World of Warships" feliratú ládákat, melyekben puzzle darabok rejtőznek.

A puzzle összerakásáért extra jutalmak járnak. Az új cuccokat és a ládákat küldetések teljesítésével és Festive Tokenek elköltésével lehet beszerezni.

Hirdetés

Az ünnepi apróságok mellett új Trasformers tartalmak is érkeznek új karakterekkel, camouflage-okkal, zászlókkal, és rengeteg más kozmetikai cuccal. Persze ennél komolyabb újdonságok is jönnek, mint a holland csatahajók végleges verzióinak megjelenése, és a szovjet repülőgép anyahajók felbukkanása.

Ha egy ideje nem néztetek be a World of Warships tengereire, akkor most érdemes lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)