Hirdetés

Élet az E3 után: Fatal1ty és az Entertainment for All Expo

|

A kiállításon sok cég azon véleményének adott hangot, hogy a változások, ha szakmai téren nem is, de bizonyos szempontokból sajnos tényleg negatív irányba befolyásolták az E3-at. Ezek után felmerül a kérdés, hogyha tényleg helyt állóak a pesszimista vélemények, akkor vajon mi veheti át a show megüresedett szerepét?

Hirdetés

A választ anyacégünk, az amerikai IDG adta meg: az október 18-21 között a Los Angeles Convention Centerben megrendezendő IDG Entertainment for All Expo (E for All) erős konkurenciája lehet az E3-nak. Az IDG a kiállítás minőségének emelése céljából leszerződtette a tizenkétszeres világbajnok gamert, Johnathan "Fatal1ty" Wendelt is, hogy ötleteivel, tudásával segítse a szervezők munkáját. Ami biztos, hogy ha eljön az ideje, első kézből tudósítunk majd Nektek az E for All-ról!

IDG Entertainment for All Expo hivatalos weboldal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)