Hirdetés

Életben tartják a Vanguard: Saga of Heroes világát

|

A problémákkal küzdő Vanguard: Saga of Heroes kiadása után évekkel egyre közelebb kerül végleges állapotához.

Hirdetés

Néhány hónapon belül ingyenes frissítésnek örülhetnek a Vanguard: Saga of Heroes virtuális univerzumában kalandozó játékosok, melynek keretében a Sony Online Entertainment brigádja megemeli a maximálisan elérhető karakterszintet 55-re, tovább gyurmázzák a tapasztalati rendszert és bemutatnak két új területet. Minderről a Vanguard: Saga of Heroes vezető grafikusa, nevezetesen Salim Grant nyilatkozott legutóbbi interjújában. A Game Update 6 névre keresztelt frissítés keretében az újonnan csatlakozott játékosoknak kedveztek a tapasztalati rendszer komplett átalakításával, így tűnik, nem hagyják elföldelni alkotásukat a fejlesztők és mindent megtesznek, hogy életben tartsák. A SOE Fan Faire eseményen bejelentett két terület valójában a Pantheon of the Ancients és a Nexus nagygenerálja, mely minden ötven és ötvenötödik szint közötti játékos kedvenc játszótere lesz.

vanguard-saga-of-heroes__80.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)